EnglishEnglish | RomanaRomână
S.C. PRODMETCOM S.R.L. Va oferã : Zincare termicã pentru confecţii metalice din oţel; Execuţie de produse, confecţii metalice pentru linii electrice de joasa şi medie tensiune şi telefonie mobilã; Turnare semifabricate şi piese din aluminiu; Fabricare de produse din mase plastice prin injecţie; Operaţiuni de mecanicã generalã


Despre Noi

prodmetcom
Societatea S.C. PRODMETCOM S.R.L. este o firma cu  renume in zincarea termica, in producerea echipamentelor si accesorilor pentru  linii electrice de joasa si medie tensiune si in confectii metalice, din Romania.

Compania a fost infiintata in 1991 cu capital privat integral romanesc , incepand cu productia de suporti bransament pe cladire, prize de impamantare si cleme de aluminiu.

In anul 1994 SC PRODMETCOM SRL a deschis o linie de zincare termica , fiind prima societate privata din acest domeniu in Romania.

Din 2002 firma are un sediu tehnico-administrativ si hale de productie noi situate in strada Pogoanele nr 153 , marindu-si capacitatea linei de zincare termica si diversificandu-si gama de produse realizate.

Managementul companiei este preocupat in permanenta de calitatea  produselor si serviciilor  furnizate, de calitatea mediului si de asigurarea unui climat sigur de lucru, de aceea are implementate si certificate sistemele de management SR EN ISO 9001/2008, EN ISO 14001/2005, OHSAS 18001:2008.

 

 

mai mult